Holandsko nie je charakteristické len tulipánmi a veternými mlynmi, ale aj osobitým štýlom bývania. Ten v sebe spája kombináciu moderného a tradičného a dokáže z každého domova vytvoriť jedinečné miesto. Každá miestnosť v byte alebo v dome má v Holandsku svoj špeciálny význam a tomu je prispôsobené aj ich zariadenie. Obývačka je miestom pokoja a oddychu, kuchyňa alebo jedáleň je priestor, v ktorom sa stretáva celá rodina za masívnym dreveným stolom. 

Dining table

A v spálni je zas dominantou posteľ, ktorá je zárukou pre kvalitný a ničím nerušený spánok.

Bed

 Pre holandské bývanie je naozaj charakteristické hlavne kombinovanie tradičného s moderným, čo dáva veľký priestor kreativite a fantázii pri zariaďovaní vášho interiéru.

Preč so záclonami

 Nábytok, ktorý u nás nájdete, je z veľkej časti zastúpený  práve holandskou výrobou, a tak môžeme aj na Slovensko prinášať tento kvalitný dizajn. Vedeli ste, že väčšina holandských domčekov nemá na oknách záclony? Ktokoľvek tak môže nahliadnuť dnu a pokochať sa ich útulne zariadeným domovom.

Pohodlie a harmónia na prvom mieste

 Sme radi, že vám môžeme priniesť inšpiráciu, ako si zariadiť interiér podľa vzoru útulného holandského domova a skombinovať jednotlivé kúsky presne podľa svojich predstáv. Atmosféru pohody, kľudu a harmónie dokáže vytvoriť práve nábytok, ktorým si zariadite váš interiér. Či už to bude niektoré z našich pohodlných a nemenej štýlových kresiel:

Kreslo Pavone

Kreslo Gregory

Kreslo Barrington

alebo sedačka,  ktorá bude v obývačke neprehliadnuteľná:

Sedačka Khan

Netreba tiež zabúdať na to, že holandská výroba si zakladá na čo najvyššej kvalite a životnosti, takže nábytok z našej ponuky nie je len nejakou módnou záležitosťou, ale bude vám verne slúžiť celé roky. V kombinácii s unikátnym štýlom sa vďaka týmto interiérovým riešeniam môže aj váš domov priblížiť útulnému holandskému bývaniu bez záclon za oknom.